Stoiximan Super League

Ο επίμονος Κηπουρός

Παρά το γεγονός πως δεν είναι 100% έτοιμος ο τερματοφύλακας του Πλατανιά, Φώτης Κηπουρός, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τη Βέροια.

Στα πλάνα του για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Βέροια συμπεριέλαβε τον Φώτη Κηπουρό ο τεχνικός του Πλατανιά, Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας το τελευταίο διάστημα μπορεί να ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό, όμως θα «σφίξει τα δόντια», προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα στο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη «βασίλισσα του Βορρά».

Ωστόσο, το αν ο Κηπουρός θα υπερασπιστεί την εστία των Κρητικών στο παιχνίδι με τη Βέροια θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αφού ο 37χρονος πορτιέρο δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην μέση με τον ίδιο, όμως, να θέλει να αγωνιστεί.

Απών από την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής θα είναι ο Κανακούδης, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Η αποστολή του Πλατανιά για το ματς με τη Βέροια:

Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Γιάννου, Δέντσας, Δημήτρης, Ζάλουντοκ, Κάλαϊτζιτς, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Λαμπάρθε, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα, Μπέλιτς, Ναζλίδης, Ποτουρίδης, Στόλερ, Τέτε, Τσιντί.

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x