Stoiximan Super League

Ο ευχάριστος «πονοκέφαλος» του Σίλβα

«Φορτώνει» ενόψει ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός. Μοναδικό ερωτηματικό ο Ιντέγε, με τον Μάρκο Σίλβα να έχει ευχάριστο πονοκέφαλο για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην Τούμπα. Ποιοι επιστρέφουν.

Χωρίς απρόοπτα, αλλά και χωρίς (προς το παρόν τουλάχιστον) τον Ιντέγε Μπράουν συνέχισε την μίνι-προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός.

Ο Νιγηριανός ήταν η μοναδική απώλεια στο μεγάλο «διπλό» στο Λονδίνο, αλλά παλεύει για να μπει έστω στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Για την κορυφή της επίθεσης ο Μάρκο Σίλβα δεν ανησυχεί αφού έχει τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Όπως επίσης δεν ανησυχεί και για τις υπόλοιπες θέσεις.

Στα άκρα θα έχει ξανά τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος είναι από τους πιο φορμαρισμένους των «ερυθρόλευκων» στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Θα έχει επίσης στην διάθεσή του τον Τσόρι, ο οποίος όμως δύσκολα θα εκτοπίσει τον Φορτούνη που έκανε τρομερή εμφάνιση και με την Άρσεναλ.

Στα χαφ επανέρχεται ο Μιλιβόγεβιτς (τιμωρημένος στην Ευρώπη) κι εκεί έχει έναν ακόμη ευχάριστο πονοκέφαλο, μιας και ο Κασάμι ήταν εξαιρετικός με τους «κανονιέρηδες».

Τέλος στο κέντρο της άμυνας ο Ντα Κόστα είναι ετοιμοπόλεμος, αλλά λογικά θα διατηρηθεί ο Μποτία, ο οποίος ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά του στο «Έμιρεϊτς».

Το Σάββατο οι Πειραιώτες θα προπονηθούν στις 10:00 στο Ρέντη και ακολούθως θα γίνει γνωστή η αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x