Stoiximan Super League

Ο «φτιαγμένος» Μπογέ ανεβάζει επίπεδο την ΑΕΚ

Έτοιμος να γίνει ο παίκτης που θ’ αλλάξει ταχύτητα την ΑΕΚ δείχνει ο Μπογέ. Η καθοριστική συμβολή κι η φανερή ποιότητά του στις ολιγόλεπτες συμμετοχές αφήνουν υποσχέσεις για… όργια μετά τη διακοπή.

Σε σημείο αναφοράς για την ΑΕΚ και σε μια από τις βασικότερες ελπίδες της να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατή στη μάχη του τίτλου έχει μετατραπεί ήδη ο Λούκας Μπογέ.

Παρόλο που φτάσαμε στα μέσα Οκτώβρη για να κάνει επίσημο ντεμπούτο και μετρά δυο ολιγόλεπτες συμμετοχές μετά την αποθεραπεία από τον ύπουλο τραυματισμό του, ο Αργεντινός έδειξε κιόλας έτοιμος ν’ ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Διότι δεν είναι μόνο ότι συμμετείχε ενεργά στο να γυρίσει η «Ένωση» εναντίον της καταστάσεις, συμμετέχοντας στο γκολ της ισοφάρισης με τον Ολυμπιακό και δίνοντας έτοιμο το πρώτο της ανατροπής με τη Λαμία.

Είναι κυρίως ο συνδυασμός ποιότητας και μαχητικότητας που (αν και αγωνίστηκε λίγα μόλις λεπτά στο ντέρμπι και κάποια περισσότερα στο ματς Κυπέλλου) έγινε ολοφάνερος στις κινήσεις του.

Δεδομένης λοιπόν της «κάψας» που δείχνει, εκτός των άλλων, να γίνει βασικός κι ότι γυμνάζεται πλέον χωρίς να νιώθει καμία ενόχληση, θεωρείται σίγουρο ότι με την επανέναρξη κιόλας των υποχρεώσεων της ΑΕΚ θ’ αρχίσει να γίνεται από τις «κολώνες» της ενδεκάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x