Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Ο Γιοβάνοβιτς, το προβάδισμα και οι επόμενες κινήσεις στον Παναθηναϊκό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Διονύσης Δεσύλλας.

Τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί σχετικά με το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό ανέλυσε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από Δευτέρα θα έχουμε τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή Υπάρχουν κάποια δεδομένα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Το ένα όνομα είναι του Γιοβάνοβιτς, ο οποίος παίζει πολύ δυνατά, υπάρχουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις που έχουν ακουστεί και άλλα που δεν έχουν ακουστεί. Αυτή τη στιγμή αυτός που έχει το προβάδισμα είναι ο Γιοβάνοβιτς. Δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά αυτός συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Δεν ξέρουμε αν υπάρξει κάτι τις επόμενες μέρες. Ο στόχος είναι, όπως πάει το πλάνο των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, στις αρχές ή μέσα της επόμενης εβδομάδας η ομάδα να έχει προπονητή και να σχεδιάσουν από κοινού την επόμενη μέρα. Υπάρχουν και άλλοι προπονητές στη λίστα».

Σε ό,τι αφορά την παραμονή του Πιέρ Ντρεοσί, ο Διονύσης Δεσύλλας: «Αν δεν ανανεώσει ο Ντρεοσί, ο Παναθηναϊκός θα πάει σε άλλο μοντέλο με ανθρώπους που θα στελεχώσουν την ομάδα, σε στιλ τεχνικών συμβούλων και όλοι μαζί θα τρέξουν την ομάδα και τον νέο προπονητή. Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο για την επόμενη μέρα. Αν προχωρήσουν όλα αυτά, ίσως το πιο έντονο και κινητικότητας σε ό,τι αφορά την στελέχωση της ομάδας, να φύγουν παίκτες και να έρθουν άλλοι».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x