Stoiximan Super League

Κόλμαν: «Προσπαθούμε να επικεντρωθούμε στη φυσική κατάσταση»

Για την πορεία της προετοιμασίας του Ατρομήτου, μετά το φιλικό με τη Φένλο, μίλησε ο Κρις Κολμαν, ο οποίος έστειλε και μήνυμα στον κόσμο ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-1 της Φένλο, στο τρίτο στη σειρά φιλικό της προετοιμασίας του και άφησε καλέ εντυπώσεις, στην τελική ευθεία για την έναρξη της νέας σεζόν.

Ο Κρις Κόλμαν μίλησε για το παιχνίδι με τους Ολλανδούς και για την πρόοδο της προετοιμασίας για τους «κυανόλευκους», στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

«Ήταν μια πολύ καλή νίκη, αλλά και μια πολύ καλή απόδοση από μας στο παιχνίδι. Δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, σε αυτό δηλαδή που δουλεύουμε.

Είμαστε ακόμα στην περίοδο της προετοιμασίας και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Προσπαθούμε να επικεντρωθούμε στη φυσική κατάσταση των παικτών και παράλληλα στην απόδοσή τους.

Αυτή τη στιγμή, μικρά κομμάτια του παιχνιδιού αφορούν τομείς της τακτικής. Σε αυτό το κομμάτι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι σε σχέση με το σήμερα
», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x