Stoiximan Super League

Ο κόσμος έχει πολλούς λόγους για να στηρίξει τον Ολυμπιακό

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος επιχειρηματολογεί γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να στηρίξει την ομάδα με αφορμή την κυκλοφορία των καρτών διαρκείας.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε χθες τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο του να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας για την επόμενη χρονιά.

Και τι βλέπουμε λοιπόν το επόμενο πρωί; Τι βλέπουμε την πρώτη μέρα διάθεσης των διαρκείας; Πολύς κόσμος του Ολυμπιακού όχι μόνο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αλλά πήγε και από νωρίς στο γήπεδο Καραϊσκάκη για να ανανεώσει το διαρκείας του ενόψει της νέας χρονιάς.

Αποδεικνύεται περίτρανα για πολλοστή φορά πως η μεγαλύτερη δύναμη του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος του, ο κόσμος που στηρίζει την προσπάθεια που έγινε και το έδειξε με την παρουσία του στις εξέδρες του Καραϊσκάκη. Ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια και είχε λιγότερα εισιτήρια στο γήπεδο του από τον Ολυμπιακό.

Δείχνουν λοιπόν οι οπαδοί του Ολυμπιακού από την πρώτη μέρα κι ενώ μόλις έχει τελειώσει μια χρονιά στην οποία η ομάδα τους δεν πήρε τίτλο, ότι βλέπουν πως γίνεται κάτι καλό.

Ότι υπάρχει προοπτική για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ότι η ομάδα του κινείται με μια ποδοσφαιρική λογική που φανερώνει ότι υπάρχει ένα πλάνο που βρίσκεται σε εξέλιξη.


Ένα πλάνο με τον ίδιο προπονητή και με διάθεση από πλευράς διοίκησης να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Όλα αυτά που προαναφέραμε είναι σημαντικά στοιχεία για να παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός την επόμενη σεζόν.

Και καλύτερο ποδόσφαιρο σημαίνει και ακόμα περισσότερο κόσμο στις εξέδρες γιατί πολύ απλά οι οπαδοί των ερυθρόλευκων είναι απαιτητικοί και θέλουν να βλέπουν και καλή μπάλα από την ομάδα τους.

Η σημερινή εικόνα από το Καραϊσκάκη είναι ενδεικτική της στήριξης του κόσμου στην ομάδα του και αυτό είναι ένα κι μήνυμα προς την πλευρά του προπονητή και των ποδοσφαιριστών.

Ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα πάρουν θέση στο Καραϊσκάκη γιατί έχουν εμπιστοσύνη στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Γιατί είδαν ότι η ομάδα τους έκανε μεγάλη προσπάθεια στηρίζοντας τις κινήσεις της στην ποδοσφαιρική λογική.

Κι όταν μια ομάδα προχωράει με βάση την λογική τότε θα υπάρξει και η δικαίωση. Η μεγαλύτερη δύναμη του Ολυμπιακού, ο κόσμος του, είναι πάντα παρών. Και θα είναι ξανά στο Καραϊσκάκη (και όχι μόνο) για να βοηθήσει τους Πειραιώτες να επιστρέψουν στην κορυφή. Κι όσο για το ρεκόρ, όλα μπορούν να γίνουν το φετινό καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x