Stoiximan Super League

Ο Κρούζλιακ στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, Μακέλι στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Ο Σλοβένος Κρούζλιακ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ενώ ο Μακέλι στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Παπαπέτρου στο ΠΑΣ-Άρης.

Τους διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs που διεξάγεται την Τρίτη στις 20:00 ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Δύο ξένοι διαιτητές ορίστηκαν στα δύο ντέρμπι, προφανώς επειδή είχε συμφωνηθεί να σφυρίξουν πριν κριθούν τα πάντα από το Σάββατο.

Ο Σλοβένος Ιβάν Κρούζλιακ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, που θα κρίνει την δεύτερη θέση. Στις 27/8/2015 είχε διευθύνει το Παναθηναϊκός-Καμπάλα 2-2 για τα προκριματικά του Europa League, ενώ ήταν επίσης στο Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός 1-0 στις 21/2/2019 για το Europa League και στις 23/10/2014 στο Τότεναμ-Αστέρας 5-1 για τους ομίλους του Europa League. Μαζί του θα βρίσκονται οι συμπατριώτες του Μπράνισλαβ Χάντσκο, Γιαν Πόζορ, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Μίχαλ Όσένας, με τον Ψαρρή.

Στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός διαιτητής θα είναι ένας πολύ γνωστός διαιτητής, ο Ντάνι Μακέλι, o oποίος είχε διευθύνει τον περσινό τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (2-1). Την τελευταία διετία έχει βρεθεί επίσης στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0 (3/1/21), το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0 (15/7/2020) και το Άρης-ΑΕΚ 2-2 (24/6/20) στο Κύπελλο. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χέσελ Στέεγκστρα, Γιαν Ντε, 4ος ο Τζοβάρας και στο VAR ο Κέβιν Μπλομ με τον Σαμοΐλη.

Το ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης θα διευθύνει ο Παπαπέτρου, με τους Απτόσογλου, Πετρόπουλο, 4ο τον Τσακαλίδη και στο VAR τους Κουμπαράκη, Μπουξμπάουμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x