Stoiximan Super League

Ο Μαρτίνς και τα γκολ του Σολδάνο

Με βάση τα όσα έχει δείξει ο Σολδάνο στους πρώτους του μήνες στον Ολυμπιακό, η αίσθηση είναι πως μπορεί να έχει διψήφιο αριθμό γκολ την επόμενη σεζόν. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Οι περισσότεροι Λατινοαμερικάνοι που έρχονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, χρειάζονται ένα διάστημα για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά και σ’ ένα νέο τρόπο ζωής.

Είναι λογικό και το έχουμε δει σε πολλές περιπτώσεις και στην χώρα μας. Ο Φράνκο Σολδάνο πήγε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο και είναι λογικό να χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής στη νέα του ομάδα, κάτι που άλλωστε παραδέχθηκε και ο ίδιος στην συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενόψει της επόμενης σεζόν είναι οι σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού για τον Αργεντινό επιθετικό κι αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι ο Πορτογάλος υπολογίζει τον λατινοαμερικάνο φορ για τη νέα σεζόν.

Στις συζητήσεις που έχει κάνει με τους συνεργάτες του ο 49χρονος προπονητής, έχει δείξει πως θεωρεί καλό παίκτη τον Σολδάνο και το κυριότερο, θεωρεί πως ο Αργεντινός είναι το στυλ του σέντερ φορ που εξυπηρετεί το παιχνίδι των ερυθρόλευκων.

Για τον Μαρτίνς λοιπόν είναι ξεκάθαρο ότι ο Σολδάνο θα έχει θέση στο ρόστερ των ερυθρόλευκων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ο Μαρτίνς έχει τονίσει πως εμπιστεύεται τον παίκτη του.

Είναι λοιπόν δεδομένο πως ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού περιμένει να δει έναν πιο φορσάτο στράικερ, καθώς ο Σολδάνο θα κάνει προετοιμασία με τους ερυθρόλευκους κι αυτό είναι κάτι που θα τον βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό.

Ο λατινοαμερικάνος επιθετικός εμφανίζεται αποφασισμένος να μην χάσει την ευκαιρία που θα του δώσει ο Μαρτίνς και αυτό που περιμένει ο Πορτογάλος τεχνικός είναι τα καλά τελειώματα μέσα στην περιοχή.

Αυτό είναι ένα στοιχείο στο οποίο θέλει να δουλέψει ακόμα περισσότερο ο Μαρτίνς με τον Σολδάνο, αλλά το σίγουρο είναι πως ο έμπειρος τεχνικός του Ολυμπιακού δείχνει εμπιστοσύνη στον Αργεντινό σέντερ φορ.

Είναι λοιπόν στο χέρι του Σολδάνο να δείξει πως μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και για να τα καταφέρει θα πρέπει να δώσει το 100%. Να δείξει από την πρώτη κιόλας μέρα της προετοιμασίας πως θα κάνει τα πάντα για να παίξει στους ερυθρόλευκους.

Με βάση τα όσα έχει δείξει ο Σολδάνο στους πρώτους του μήνες στην ομάδα του λιμανιού, η αίσθηση μας είναι πως πρόκειται για φορ που μπορεί να έχει διψήφιο αριθμό γκολ την επόμενη σεζόν, ακόμα και αν δεν είναι η πρώτη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x