Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Μίτσελ ετοιμάζει πάλι 3-5-2 με Καμαρά στην επίθεση»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με την Καραμπάγκ στο Μπακού, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως επιστρέφουν ο Σισέ και ο Μπα, ενώ είναι κανονικά στη διάθεση του Μίτσελ ο Βρσάλικο και αναμένεται να μπει στην αποστολή ο Μπόουλερ που δεν έχει πάρει λεπτό συμμετοχής με τον Ισπανό τεχνικό. Από εκεί και πέρα, θα προφυλάξει ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κάποιους παίκτες, όπως τον Μπιέλ, τον Γκάρι Ροντρίγκες και τον Μασούρα που οι δύο εκ των τριών, ίσως και οι τρεις, θα είναι στον πάγκο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για την ενδεκάδα παραπέμπουν στο 3-5-2 που είχε επιλέξει και στο πρώτο ματς με τους Αζέρους, με πιθανή την έκπληξη να ξεκινήσει πρώτη φορά βασικός ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δίπλα στον Ουί-Τζο.

Ο Μίτσελ, εν τω μεταξύ, κάλεσε στην πρώτη ομάδα τον νεαρό στόπερ Καλογερόπουλο, ενώ υπενθυμίζεται ότι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο Μπακαμπού, ο Χάμες Ροντρίγκες και ο Σαμασέκου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x