Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός κάνει το ίδιο λάθος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Στον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο μπαίνει ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια του, μετά την ΑΕΚ και τη Φενέρ, στάθηκε Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε πως «υπάρχει μεγάλη έλλειψη συγκέντρωσης στον τρόπο με τον οποίο ξεκινάει τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της η ομάδα, με αποτέλεσμα να κυνηγάει συνεχώς το σκορ».

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Πέδρο Μαρτίνς, ότι πρέπει να ανέβουν τα κεντρικά χαφ, είπε ότι «ασφαλώς έχει δίκιο για την εικόνα του Μαντί και του Μπουχαλάκη, αλλά δυστυχώς δεν είναι μόνο εκεί το πρόβλημα, αφού όλοι οι επιθετικογενείς του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς, με εξαίρεση σε έναν βαθμό τον Λόπες, δείχνουν σε πολύ μέτρια κατάσταση».

Τέλος, σχολιάζοντας την επικείμενη κλήρωση της Δευτέρας, είπε ότι αν γίνονταν τα ματς σε 15 μέρες, θα προτιμούσε ως αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, λόγω της κατάστασής της, αλλά με τα παιχνίδια σε 2,5 μήνες θεωρεί ότι καλύτερη κλήρωση την Ζενίτ και χειρότερη τη Σέριφ, αφού αποκλεισμός από ομάδα της Μολδαβίας καλώς ή καλώς θα ήταν ένα ταπεινωτικό χτύπημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x