Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός το είχε δουλέψει πολύ το ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός είχε κάνει «focus» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με βάση την όλη προετοιμασία στον «ερυθρόλευκο» οργανισμό για το χθεσινό ματς στο ΟΑΚΑ, εξέφρασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν μία τέλεια αγωνιστική για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επιβεβαίωσε πως το πρωτάθλημα εξαρτάται από τον ίδιο. Η νίκη αυτή ξεκίνησε από το πώς το προετοίμασε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός. Αυτή είναι η δική μου βεβαιότητα. Είχε κάνει focus. Είχε στοχεύσει πολύ σε αυτό το ματς. Για παράδειγμα, σε αντίθεση με άλλες φορές έλειπαν 10 διεθνείς και όχι δεκαπέντε. Για παράδειγμα, επίσης, είχε πάει στο Ρέντη ο Μαρινάκης που πέρασε ξεκάθαρα το μήνυμα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το έβαλε σε ένα κύκλο ο Ολυμπιακός και υπήρχε ένα “πρέπει”. Μπήκε καλά και ανεξάρτητα από την απόδοση, βλέπεις πρώτα την αφοσοίωση στο παιχνίδι, την ομαδικότητα και την αυτοθυσία. Ο Εμβιλά, για παράδειγμα, έβγαλε αυτοθυσία. Αυτά βλέπεις πρωτίστως σε ένα ντέρμπι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε 40.000 κόσμο στο γήπεδο και είναι μία ομάδα που έφτασε στο 100% της από πλευράς προσπάθειας», πρόσθεσε.



Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Έβγαλε μία διάθεση η ΑΕΚ, για παράδειγμα ο Σιμάνσκι τα έδωσε. Την προηγούμενη τριετία, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ΑΕΚ και Ολυμπιακός έφερναν ισοπαλίες. Χθες, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από εκείνα τα τρία ματς, αλλά έχασε. Και επειδή το ποδόσφαιρο είναι ωραίο και ταυτόχρονα περίεργο, άμα ο Καμαρά το έκανε γκολ στο 4-1 στο 72' (δοκάρι), με όλο τον σεβασμό προς την ΑΕΚ, θα είχαμε πάλι φέτος 5-1 στο τέλος του αγώνα όπως πέρσι».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x