Stoiximan Super League

«Ο Όζιακουπ κρίνει την μετακόμιση Φορτούνη στην Μπεσίκτας»

Ξανά στο προσκήνιο για την Μπεσίκτας, το όνομα του Έλληνα διεθνή άσου του Ολυμπιακού, με δεδομένη την πιθανή αποχώρηση του Ογκουζάν Οζιακούπ από την πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Τουρκικά δημοσιεύματα φέρνουν ξανά τον Κώστα Φορτούνη στο στόχαστρο της πρωταθλήτριας Τουρκίας Μπεσίκτας, ως αντικαταστάτη του διεθνή Τούρκου μέσου, Ογκουζάν Οζιακουπ. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η τουρκική ιστοσελίδα ajansbesiktas.com που υπογραμμίζει πως ο Σενιόλ Γκιουνές βλέπει στο πρόσωπο του Τρικαλινού άσου, την εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις του Οζιακούπ με την Μπεσίκτας, οδηγηθούν σε ναυάγιο.

Ο Οζιακούπ που ήταν παρών στο προηγούμενο EURO με την Εθνική ομάδα της Τουρκίας, βρίσκεται σε μια διαδικασία αναμονής. Η Μπεσίκτας αναμένεται να ανοίξει σύντομα τον κύκλο των συζητήσεων μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του. Αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, η Μπεσίκτας θα τον παραχωρήσει. Από την πλευρά του ο Γκιουνές δεν θέλει να φύγει ο Οζιακούπ, αλλά στην περίπτωση που αποχωρήσει, έχει προτάξει σαν βασικό στόχο τον Κώστα Φορτούνη.

Μάλιστα στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για την προηγούμενη κρούση που είχε κάνει η πρωταθλήτρια Τουρκίας για τον Φορτούνη, ενώ κάνει λόγο και για τη φιλία του ιδιοκτήτη της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x