Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης.

Στην εξέλιξη που έχει ο Παναθηναϊκός παιχνίδι με το παιχνίδι και φυσικά σε σχέση με την αρχή της προετοιμασίας και τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όλοι είναι εντάξει εκτός από τους Λούντγκιβστ και Αγιούμπ, οι οποίοι εδώ και καιρό είναι εκτός», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας για την σημερινή προπόνηση και έκανε την ανάλυση για τη ρεβάνς στη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας.

«Μπορεί να κάνει αυτό που πρέπει και να πάρει την πρόκριση για τον τελικό, μετά από οκτώ χρόνια, που το είχε κάνει απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είναι ο μεγάλος στόχος, να πάρει η ομάδα το Κύπελλο και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Europa Conference League.

Παιχνίδι με παιχνίδι, μήνα με το μήνα, η ομάδα εξελίσσεται. Αν στο τέλος της χρονιάς, η ομάδα έχει την παρουσία που έχει στα πλέι-οφ και φτάσει και κατακτήσει το Κύπελλο, τότε θα σβήσει τις δέκα ήττες στο πρωτάθλημα
».

«Ο Παναθηναϊκός κάνει πρόοδο στο αγωνιστικό σκέλος. Ακόμα και η ομάδα στην αρχή της σεζόν έχει μεγάλη πρόοδο, έχει μεγαλύτερη ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, έχει μάθει να ξεκλειδώνει κλειστές άμυνες και είναι ένα σύνολο που έχει πρόοδο», υπογράμμισε και έκανε λόγο για τις προσθήκες που χρειάζεται να γίνουν στο τωρινό ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x