Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει αυτό που ξέρει στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Ακούστε τα νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του αποψινού ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι τελείως διαφορετικά τα φετινά πλει οφ από τα περσινά και αυτό επισήμανε ο Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις που θα δούμε πριν από το ντέρμπι. Πέρυσι ο Παναθηναϊκός διεκδικούσε την έξοδό του στην Ευρώπη, ενώ τώρα είναι άλλα τα δεδομένα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Η ΑΕΚ έχασε το αήττητο στην έδρα της την προηγούμενη Κυριακή, αλλά είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχει βρεθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν. Αν πάρει τη νίκη ο Παναθηναϊκός, πάει στο +5 από την ΑΕΚ και διατηρεί τη διαφορά από τον Ολυμπιακό και πάει με διαφορετική ψυχολογία στη συνέχεια της διαδικασίας».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Σε διαφορετική περίπτωση, θα κληθεί να διαχειριστεί μία κουβέντα που θα ανοίξει για δύο εβδομάδες. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ σημαντική η απουσία του Σπόραρ, ο οποίος είναι ένας από τους κομβικούς παίκτες της ομάδας».

Όσο για το πώς πρέπει να προσεγγίσει το ματς ο Παναθηναϊκός; «Δεν πρέπει να πάει όπως ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχε τόσο μικρή κατοχή και η ΑΕΚ έκανε ευκαιρίες. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει η ομάδα του να έχει την κατοχή της μπάλας και καλή κυκλοφορία, όχι παθητικό ρόλο», σημείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x