Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πάει να κάψει τον Γκαρσία μέσα σε 5 μήνες»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τη χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο επιχείρησε να εξηγήσει ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως δεν τίθεται θέμα τύχης ή ατυχίας, αφού ο τρόπος που ηττήθηκαν οι Θεσσαλονικείς στο «Απόστολος Νικολαΐδης» προήλθε από έναν τρόπο που έχει συμβεί άλλες 12 φορές τη φετινή χρονιά.

Συγκεκριμένα, το χθεσινό ντέρμπι ήταν το 12ο παιχνίδι που ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ καταφέρνει να σκοράρει στην 1η του τελική απέναντι από την «ασπρόμαυρη» εστία. Και, μάλιστα, με τον Παναθηναϊκό έγινε στο ίδιο λεπτό με το πρόσφατο ματς στην Αθήνα.

«Ξεφεύγει από τη λογική, δεν υπάρχει εξήγηση. Ο Διούδης έχει 18 αποκρούσεις και εκείνοι του ΠΑΟΚ έχουν μόλις 2. Έχουν τεράστια ευθύνη, φυσικά, και οι τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ, βέβαια, δεν δικαιούται, δεν μπορεί να έχει χάσει τόσα πολλά παιχνίδια με αυτή την εικόνα», ανέφερε.

Καταλήγοντας, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ ετοίμασε τον Γκαρσία πέντε χρόνια και μέσα σε πέντε μήνες τον καίει. Δεν του πήρε τους παίκτες που ήθελε, το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ακέφαλο. Δεν υπάρχει κανείς μετά την αποχώρηση του Ρέμπε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x