Stoiximan Super League

Ο… πιο έτοιμος Πανιώνιος κέρδισε τον Παναιτωλικό (pics)

Φιλική επικράτηση του Πανιωνίου, που έδειξε πιο «δεμένος», με 1-0 επί του Παναιτωλικού, χάρη σε γκολ του Μασούρα στο 39’.

Το αήττητο σερί του στα φιλικά παιχνίδια διεύρυνε ο Πανιώνιος σήμερα, καθώς επιβλήθηκε και του Παναιτωλικού με 1-0, στη Νέα Σμύρνη, με το γκολ του Μασούρα στο 39ο λεπτό να… κάνει τη διαφορά.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Αγρινιώτες είχαν μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, με εξαίρεση ένα σουτ του Ντίας από εξαιρετική θέση, το οποίο μπλόκαρε ο Μανοϊλοβιτς.

Λίγο μετά το ημίωρο, δε, οι «κυανέρυθροι» ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν ψηλά και… επιβραβεύθηκαν τελικά, όταν ο Σπιριντόνοβιτς μπήκε στην περιοχή, σούταρε, ο Κυριακίδης απέκρουσε και ο Μασούρας πήρε το «ριμπάουντ», ανοίγοντας το σκορ!

Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός παρατάχθηκε με κάποιες αλλαγές, αλλά ήταν ο Πανιώνιος εκείνος που είχε το… πάνω χέρι, απειλώντας μάλιστα με τους Μασούρα και Κόσιτς, για το 2-0…

Σταδιακά, τα «καναρίνια» ισορρόπησαν το παιχνίδι ενώ είδαν τον Πάουλο να χάνει μια πολύ καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει, κι αφού ο ρυθμός έπεσε αρκετά μετά το 70’, δεν άλλαξε ούτε και το αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Μανοΐλοβιτς, Κούρντι (76’ Παπαγεωργίου), Ντομίνγκες (79’ Μίκο), Ντε Ταντέο, Σταυρόπουλος, Κότσιτς (76’ Σαραμαντάς), Κεϊτά (70’ Τσιλούλης), Οικονομίδης (70’ Κόρμπος), Μασούρας (70’ Αλμπεργκ), Σπιριντόνοβιτς (58’ Σεράφ), Ντουρμισάι (70’ Καμαρά).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας)
: Κυριακίδης (46’ Γιαννακόπουλος), Μαρινάκης (75’ Μπελεβώνης), Ρότσα (46’ Τσοκάνης), Μιχάι (75’ Χαντάκιας), Ντίας (46’ Βασιλούδης), Αργκους (75’ Γιαννιώτης), Ερικσον (75’ Αγρόδημος), Μάρκος Πάουλο (70’ Νταλακούρας), Γουίλιαν (75’ Παρράς), Μάσουρεκ (46’ Λιάβας), Μανά (70’ Βακράκος).

Δείτε φωτογραφίες από το ματς της Νέας Σμύρνης:

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x