Πολύτιμο χρόνο στην απόκτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς την επόμενη σεζόν έχασε ο ΠΑΟΚ, εξαιτίας των κακών χειρισμών στην υπόθεση του Τεέμου Πούκι που συνεχίζει την καριέρα του στη Νόριτς.
Οι Θεσσαλονικείς, ωστόσο, θα έχουν κανονικά στη διάθεσή τους τον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και θα δώσει κανονικά το «παρών» στις δύο αναμετρήσεις με τη Βασιλεία για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Με αυτό τον τρόπο στον «Δικέφαλο του Βορρά» κερδίζουν εκ νέου χρόνο για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, έχοντας προχωρήσει κάποιες περιπτώσεις και δείχνουν πως σύντομα θα πάρουν τον «εκλεκτό».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






