Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Στο ίδιο έργο θεατές (και) στον Βόλο!

Τα ίδια λάθη έκανε και σήμερα στον Βόλο ο Παναθηναϊκός, μόνο που, αυτή την φορά τα πλήρωσε, έχοντας και το αριθμητικό μειονέκτημα στο οποίο τον υποχρέωσαν οι Ολλανδοί διαιτητές.

Πρόσφατα, ο Παναθηναϊκός δεν… έπαθε απέναντι στον Βόλο, για το Κύπελλο, μένοντας στο 0-0 και παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Δεν… έμαθε όμως κιόλας αφού, 17 ημέρες μετά, στο ίδιο γήπεδο, με αντίπαλο την ίδια ομάδα, επανέλαβε κάποια από τα λάθη που, σε συνδυασμό με την αποβολή «ανακάλυψη» του διαιτητή Χίγκλερ στον Σάντσες και την σύμφωνη γνώμη του Ντίπερνικ, έφεραν το αποψινό 2-0!

Ο προπονητής της εξέδρας φέρνει στο μυαλό του και τα δύο ματς και καταλήγει σε όσα οδήγησαν στην ήττα των «πράσινων»…

* Ούτε με τις 15! Ο εν λόγω αριθμός φανερώνει το πρόβλημα του φετινού Παναθηναϊκού. Τι αφορά; Στις προσπάθειες προς την εστία, στο πρώτο μόνο ημίχρονο του αγώνα… Αποτέλεσμα; Μηδέν, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Μακέντα! Απόντος του Καρλίτος, που δεν είναι «φονιάς» αλλά, βάσει αριθμών, ο πιο αποτελεσματικός παίκτης του ρόστερ, νούμερα όπως το 0/15. «απαγορεύονται» αν δεν θες να… τρέχεις.

* Η εκδίκηση είναι Ολλανδικό πιάτο…
Ο Σένκεφελντ είχε «σβήσει» τον Φαν Φέερτ, στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων. Ωστόσο, σήμερα, ο σέντερ φορ της ομάδας της Μαγνησίας… πήρε το αίμα του πίσω! Και μόνο το ότι σκόραρε δις, όταν ακόμα η μπάλα «έκαιγε», με ωραίες εκτελέσεις ανεξάρτητα από τα δώρα των αντιπάλων του, έφτανε για να κάνει την διαφορά.

* Πάρε βάλε… Βόλε. Άλλη μια ομοιότητα που εμφανίζουν τα εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού καταγράφηκε και στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Τα Χριστούγεννα έχουν περάσει αλλά τα «δώρα» συνεχίζονται… Όπως με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπως με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ή στην Λαμία, ανεξάρτητα αν σήμερα ήταν ο Κώτσιρας στο 1-0 ή οι Σένκεφελντ, Βέλεθ και Μπρινιόλι μαζί στο 2-0 που ευθύνονταν.

* Τί τον VARεσε; Ο Αχιλλέας Μπέος απεφάνθη ότι είναι κόκκινη… μαρς. Παραβλέποντας το αστείο του πράγματος και το κατάφωρο λάθος του Ολλανδού διαιτητή Χίγκελ, δεν μπορεί να μην σταθεί κανείς και στον «χειριστή» του VAR, Ντίπερνικ. O οποίος είχε την πολυτέλεια του βίντεο και παρόλα αυτά, όχι μόνο δεν προστάτευσε τον συμπατριώτη του, αλλά διαμόρφωσε και τις ισορροπίες για την αναμέτρηση!

* «Όαση» ο Παλάσιος. Δεν ήταν όλα… μαύρα κι άραχνα στον Βόλο πάντως για το «τριφύλλι», τουλάχιστον σε επίπεδο προσωπικής απόδοσης. Αντιθέτως, ο Παλάσιος έδειξε ξανά ότι έχει βρει τον εαυτό του. Ήταν μόνιμη πηγή προβλημάτων για τον αντίπαλο, είχε δοκάρι, μια πάσα έτοιμο γκολ στον Μακέντα και γενικώς ξεχώρισε, αφήνοντας στην άκρη το ότι σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x