Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας Έδειξε χαρακτήρα και… έκανε σεφτέ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε στον Βόλο με 3-1 την Λαμία και ο προπονητής της εξέδρας στέκεται στα σημεία που του χάρισαν την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Ήταν… τελικός και, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, για να τον κερδίσει κάποιος χρειάζονται όχι μόνο αγωνιστικά προσόντα, αλλά και… ψυχικά αποθέματα.

Για τον Παναθηναϊκό ο λόγος, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην αλλάζει τρόπο σκέψης και παιχνιδιού, τον Μαουρίσιο να αποδεικνύεται καθοριστικός ερχόμενος από τον πάγκο και το «τριφύλλι» να κερδίζει, εν τέλει, την Λαμία με ανατροπή παρά το «ταμπούρι» της!

Ο προπονητής της εξέδρας αναλύει τα αίτια του σημερινού 3-1 και κρατάει τέσσερα πράγματα:

* Είχε το «μέταλλο» Παναθηναϊκού! Είχε πίεση για την νίκη. Βρέθηκε πίσω στο σκορ. Αντιμετώπισε και μια καλά «οχυρωμένη» ομάδα. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ανταπεξέλθει στην επανάληψη, έβγαλε χαρακτήρα απέναντι στον κακό του δαίμονα, την Λαμία και… μοιραία νίκησε.

* Με την σφραγίδα του Ιβάν. Στον αθλητισμό, μετράει πρωτίστως το αποτέλεσμα. Πολλές φορές, όμως, δεν έχει σημασία μόνο αυτό, αλλά και το πως το παίρνεις. Όταν, δε, μπορεί μια ομάδα να συνδυάσει αυτά τα δύο, τότε ακόμα καλύτερα! Όπως συνέβη σήμερα στον Βόλο, με τον ΠΑΟ να μην πτοείται από ότι όλα πήγαιναν στραβά και, με «σωστό» ποδόσφαιρο, αυτό που θέλει ο προπονητής του να παίζει, να φτάνει στην ανατροπή…

* «Καθάρισαν» οι… χρυσές αλλαγές. Ευτυχία για κάθε προπονητή να γυρίζει στον πάγκο του, να βλέπει τι διαθέτει, να το χρησιμοποιεί και αυτό να αποδίδει, χαρίζοντας του την νίκη. Ο Μακέντα μπήκε αναγκαστικά αντί του Καρλίτος και έκανε το 1-2, ο Μαουρίσιο κέρδισε το πέναλτι στην ίδια φάση, ενώ σκόραρε και το 1-3. Ενώ και ο Αϊτόρ ήταν αρκετά δραστήριος. Θέλετε κι άλλα;

* Του… πάει ο Βόλος. Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει το τελευταίο του «διπλό» στην επαρχία στις 27 Ιανουρίου του 2021 στον Βόλο. Με σκόρερ τους Αργύρη Καμπετσή και Φώτη Ιωαννίδη, είχε νικήσει με 2-0. Το Πανθεσσαλικό στάδιο του ξυπνάει ευχάριστες αναμνήσεις, μετά και τη σημερινή του νίκη! Σημειωτέον, θα το επισκεφτεί ξανά εις διπλούν, στις 22 Δεκέμβρη για τη ρεβάνς στο Κύπελλο και στις 9 Γενάρη για το ματς στο πρωτάθλημα, αμφότερα με την ομάδα της Μαγνησίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x