Stoiximan Super League

Ο σεβασμός του Μαρτίνς στην ΑΕΚ και η απογοήτευση του Παπασταθόπουλου όταν δεν έγινε το 0-5 (video)

Εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα στους φίλους της ΑΕΚ (που ούτως ή άλλως… ξεχείλιζαν από συναισθήματα εκείνη την ώρα) προκάλεσε η στάση των Πέδρο Μαρτίνς και Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο ντέρμπι.

Μια τόσο βαριά ήττα όσο αυτή που υπέστη η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό δεν χωνεύεται εύκολα. Όπως αποδείχθηκε από τη λήξη κιόλας του αγώνα (με τα λαϊκά δικαστήρια στους παίκτες) και συμβαίνει πάντοτε σε αντίστοιχες περιπτώσεις, οι οπαδοί δεν ξέρουν με ποιον τρόπο να πρωτο-εκφράσουν τον θυμό τους.

Πέρα όμως από την οργή για τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τη διοίκηση της δικής τους ομάδας, οι φίλοι της «Ένωσης» είχαν να διαχειριστούν και δυο εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα που προκάλεσαν μέλη του αντιπάλου.

Αφενός λοιπόν αναγνωρίστηκε η μετριοπάθεια και ο σεβασμός που έδειξε ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Εκεί όπου απέφυγε να μιλήσει απαξιωτικά για τον αντίπαλο σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για εκείνον, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά των δύο ομάδων. Το αποτέλεσμα απλά δείχνει ότι για εμάς πήγαν όλα καλά, ενώ για τον αντίπαλο δεν πήγε τίποτα καλά. Είμαστε ικανοποιημένοι, είναι μεγάλη η αξία της νίκης, όμως δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική αξία των δύο ομάδων».



Κι από την άλλη ένα στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια του αγώνα με πρωταγωνιστή τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στους φίλους των «κιτρινόμαυρων».

Διότι η κάμερα συνέλαβε τον άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ αμέσως μετά από μια χαμένη ευκαιρία του Ελ Αραμπί ν’ αντιδρά με απογοήτευση που η ομάδα του δεν πέτυχε (προσωρινά όπως αποδείχθηκε) και πέμπτο γκολ απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x