Stoiximan Super League

Ο Σκόρδας και οι… άλλοι!

Γνωστά έγιναν τα ονόματα που θα συγκροτήσουν τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης υπό τον Λάμπρο Σκόρδα!

Ο Λάμπρος Σκόρδας, όπως και πέρυσι, επιστρέφει μετά βαΐων και κλάδων στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Άρης, όπως αποφασίστηκε στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κοινωνίας Μελών.

Η νέα διοίκηση θα είναι Πρωτοδικείου και σήμερα κιόλας θα κατατεθεί στο σχετικό αίτημα. Οι νέοι συνεργάτες του Λάμπρου Σκόρδα θα είναι οι εξής:

Θανάσης Κώνστας, Νίκος Βογιατζής, Στέφανος Τσιόνκης, Διονύσης Αριστοτελίδης, Γιώργος Βασβάνης και ο πρόεδρος του ΑΣ Θωμάς Γιώτας.

Στη σχετική λίστα βρισκόταν αρχικά και το όνομα του Χρήστου Τσομπανίδη, αλλά τελικά δεν θα είναι στο 7μελες συμβούλιο που θα προταθεί στο Πρωτοδικείο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x