Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο τελικός του ΠΑΟΚ με Λίνκολν και η επόμενη μέρα του Βιεϊρίνια»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ανοικτά είναι όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά το μέλλον της ποδοσφαιρικής καριέρας του Αντρέ Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα με την Λίνκολν στην Τούμπα, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League.

«Δεν φαίνεται κάποια μεγάλη έκπληξη, με μη αναμενόμενο πρόσωπο που δεν ήταν στον κορμό το προηγούμενο διάστημα. Θα περιμένουμε. Παραμένουν εκτός Βιεϊρίνια, Μιτρίτσα, Ίνγκασον, Ροντρίγκο και ο Μιχαηλίδης. Περιορισμένες λύσεις στα πλάγια μπακ. Μία επιπλέον λύση με τον Αουγκούστο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση του Βιεϊρίνια υπογράμμισε: «Το σώμα του, προφανώς, τον οδηγεί προς τα εκεί (προς την αποχώρηση από την ενεργό δράση). Όταν αργείς να αποθεραπευτείς, καταλαβαίνεις ότι έχουν περάσει τα χρόνια. Με την ατάκα θα με δείτε σε άλλο πόστο, επιβεβαιώνοντας την παραμονή του. Έχει τις κατάλληλες γνωριμίες για τεχνικός διευθυντής, δείχνοντας ότι έχει γίνει μία σχετική κουβέντα με την διοίκηση και τον Λουτσέσκου. Άφησε να εννοηθεί πως δεν είναι το κλίμα όπως στη χρονιά του ιστορικού νταμπλ, ενώ υπεραμύνθηκε της άποψης πως έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες».

«Κατ’ αρχάς γνωρίζουμε ότι η απόφαση κάθε ποδοσφαιριστή να σταματήσει το ποδόσφαιρο, είναι πάρα πολύ δύσκολη και οι περισσότεροι δεν το αποδέχονται. Είναι καθαρά προσωπικό του θέμα. Δεν μπορεί κανείς να παρέμβει και να πιέσει τον οποιοδήποτε παίκτη να σταματήσει. Εκείνος καλείται να αποφασίσει. Παραδέχθηκε ότι έκανε ένα λάθος με το πόδι του και το παλεύει. Δεν έχει πει ότι σταματάει άμεσα. Ξεπερνάει τα όρια, αλλά αν ψάχνει για άλλα πράγματα δεν υπάρχει κάποια ένδειξη. Ετοιμάζεται. Θα κάνει την προσπάθειά του να παίξει ξανά. Τον έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ. Και ο Νικολαΐδης είπε στην εκπομπή του πως ο ΠΑΟΚ παθαίνει ό,τι παθαίνει χωρίς την παρουσία του Βιεϊρίνια», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα





data-integration-id="3y8om249jhivpm3r"
data-playlist-id="v-cg7jv68eley9-st">

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x