Stoiximan Super League

Ό,τι του απέμεινε…

Συνδυασμό αποτελεσμάτων χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να καταφέρει να τερματίσει ως δεύτερος στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ώστε να πάρει το καλό «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Europa League.

Εκτός από το συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί στον ΠΑΟΚ με μπροστάρη τον Ιβάν Σαββίδη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει την τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση για τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη υποδέχεται στην άδεια (λόγω τιμωρίας) Τούμπα τον Παναθηναϊκό και χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τον Αστέρα Τρίπολης που φιλοξενείται στην έδρα του Ατρομήτου, για να τερματίσει στη δεύτερη θέση της διαδικασίας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η νίκη μοιάζει μονόδρομο για τους Θεσσαλονικείς, καθώς θέλουν να αφήσουν στην άκρη τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν την «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα και να αντεπεξέλθουν παρά τις απουσίες που έχει.

Όλα δείχνουν ότι ο Γεωργιάδης θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα (ή Κίτσιου), Ινσαουράλδε, Κατσουράνη και Λίνο (ή Τζαβέλλα).

Οι Κάτσε, Λάζαρ και Νάτχο θα είναι η τριάδα στο κέντρο. Την τριάδα στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης, Στοχ και Κουλούρης.

Την αποστολή συμπληρώνουν Γκσπούρνινγκ, Κατσικάς, Μάρτενς, Πόζογλου και Βούκιτς. Εκτός είναι οι Αθνασιάδης, Μαντούρο, Χούσεν και Βίτορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x