Stoiximan Super League

Οντουμπάτζο: «Το παιχνίδι πήγε όπως το περιμέναμε, παίζουμε καλά στα ντέρμπι»

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του Άρη με σκορ 1-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ένας άψογος στα αμυντικά του καθήκοντα Άρης, έριξε από την κορυφή τον φλύαρο και ανούσιο ΠΑΟΚ, νικώντας τον 1-0 με σκόρερ Μορόν (31’) στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα, για την πρεμιέρα των playoffs.

Μετά την αναμέτρηση, ο Μόουζες Οντουμπάτζο στάθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που έβγαλαν οι Σαβέριο και Μορόν στο γκολ της νίκης, αλλά και στην πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά των «κίτρινων».

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι ποιοτικός αντίπαλος. Ένα λεπτό εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ Σαβέριο και Μορόν, αρκούσε, μετά αμυνθήκαμε εξαιρετικά και κερδίσαμε. Περιμέναμε πως ο ΠΑΟΚ θα μας πιέσει και θα έχει την μπάλα στα πόδια του. Ήθελε να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στην Κροατία. Το παιχνίδι για εμάς πήγε όπως το περιμέναμε. Στα ντέρμπι παίζουμε καλά. Έχουμε τη διακοπή που την χρειαζόμαστε για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Όταν γυρίσουμε να συνεχίσουμε έτσι. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x