Stoiximan Super League

Mε Μπάουμαν η αποστολή του ΟΦΗ για τον Ατρόμητο

Στην διάθεση του Τραϊανού Δέλλα τέθηκε ο Μπάουμαν για το ματς με τον Ατρόμητο, παίρνοντας θέση στην 21μελή αποστολή του ΟΦΗ.

Με τον Νοάμ Μπάουμαν να επιστρέφει στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα, μετά το τέλος των διεθνών του αγωνιστικών υποχρεώσεων, ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ την προετοιμασία για τον αυριανό (30/3, 20:00) εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Ελβετός τερματοφύλακας προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της κρητικής ομάδας, η οποία απαρτίζεται αναλυτικά από τους: Μπάουμαν, Χριστογεώργο, Λουσάο, Μαρινάκη, Βούρο, Γιαννούλη, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Γκαγέγκος, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκη, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπακού, Ισέκα, Φελίπε και Θεοδοσουλάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια της προπόνησης, η οποία περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις, ο Μοσκέρα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής του ΟΦΗ.

Κάτι που συνέβη επίσης και με τους τραυματίες Μπρεσάν, Χιμένεθ, Νέιρα, Λάρσον και Σημαντηράκη αλλά και τους Σωτηρίου, Αδαμάκη, Καλαφάτη και Κουτεντάκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x