Με ένα αρκετά δυνατό φιλικό παιχνίδι θα κλείσει την προετοιμασία του ο ΟΦΗ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν ότι στις 16 Αυγούστου θα τεθούν αντιμέτωποι με την Κυπελλούχο Ιταλίας στο «Renato Dall’ Ara» στις 21:45.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:
Με έναν σπουδαίο φιλικό αγώνα θα πέσει η αυλαία της φετινής προετοιμασίας του ΟΦΗ, λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.
Στις 16 Αυγούστου (21:45 ώρα Ελλάδας) η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κυπελλούχο Ιταλίας, Μπολόνια, σε μια αναμέτρηση που θα γίνει στο ιστορικό στάδιο “Renato Dall’ Ara”, έδρα της ιταλικής ομάδας.
Πρόκειται για ένα φιλικό υψηλού επιπέδου απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της γειτονικής χώρας και σε ένα γήπεδο με μεγάλη ιστορία, κτισμένο το 1927, συνολικής χωρητικότητας 36.462 θέσεων.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η Μπολόνια κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας για τρίτη φορά στην ιστορία της, νικώντας στον τελικό τη Μίλαν με σκορ 1-0. Έχει στεφθεί επτά φορές πρωταθλήτρια, ενώ τη σεζόν 1998-99 κατέκτησε το κύπελλο Intertoto.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






