Stoiximan Super League

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε την πρώτη αποστολή ο Πέπε Μελ ενόψει Άρη

Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή του υπό τις οδηγίες του Πέπε Μελ και ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη.

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ και τους νέους παίκτες του πραγματοποίησε ο Πέπε Μελ, ενώ η κρητική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Εκτός αποστολής έμεινε ο Καρώ λόγο ενοχλήσεων, ο τιμωρημένος, Μιγκέλ Μεγιάδο, όπως επίσης και οι Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Kαλαφάτης, Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Αναλυτικά, η ενημέρωση του ΟΦΗ:
Υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας μας, Pepe Mel, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση επί κρητικού εδάφους πριν την αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ασκήσεις τακτικής.

Ο Αντρέας Καρώ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έμεινε εκτός αποστολής, όπως ο τιμωρημένος, Miguel Mellado, o τραυματίας, Γιάννης Θεοδοσουλάκης και οι Manuel Kαλαφάτης, Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Την 21μελή αποστολή, στην οποία επέστρεψε ο Marko Bakic, απαρτίζουν οι: Baumann, Σωτηρίου, Χριστογεώργος, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Abanda, Thorarinsson, Λαμπρόπουλος, Γιαννούλης, Βούρος, Gallegos, Glazer, Αποστολάκης, Bakic, Toral, Riera, Neira, Mosquera, Phellype, Dicko.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x