Stoiximan Super League

Επίσημο: Στον ΟΦΗ ο Πασαλίδης

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, ο οποίος αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης.

Στον ΟΦΗ και επίσημα μέχρι το 2024 ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης. Η ομάδα της Κρήτης ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου με μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια υπόθεση που έχει ολοκληρωθεί από την προηγούμενη Πέμπτη, όταν και επικυρώθηκε η συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και απέμεναν τα τυπικά.

Ο Έλληνας στόπερ αγωνίζεται στους Αρκάδες από το 2017, μετρώντας 98 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2022. Τη φετινή σεζόν έκανε 12 εμφανίσεις στην κανονική περίοδο της Super League και μια στα playoffs, ενώ έπαιξε και σε δύο ματς του Κυπέλλου.

Η πιο γεμάτη του σεζόν με τον Αστέρα ήταν το 2018-19, όταν και έκανε 31 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν (καλοκαίρι 2018) είχε ακουστεί έντονα το όνομά του για τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Τριαντάφυλλου Πασαλίδη, ο οποίος θα αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 24χρονος αμυντικός, γεννημένος στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης στις 19 Ιουλίου 1996, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Αιγινιακού, ενώ τη σεζόν 2015-16 προβιβάσθηκε στην πρώτη ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2017 αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης. Στο διάστημα παραμονής του στην ομάδα της Αρκαδίας είχε 98 εμφανίσεις σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 3 γκολ.

Έχει χριστεί διεθνής με την ομάδα U21, με την οποία είχε 11 συμμετοχές, ενώ έχει κληθεί και στην Εθνική ανδρών.

Τριαντάφυλλε, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x