Stoiximan Super League

Αναζητά… στρατηγό για το ποδοσφαιρικό τμήμα ο ΟΦΗ

Τον επόμενο υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, ώστε να καλυφθεί η «τρύπα» που έχει δημιουργηθεί μετά το «διαζύγιο» με τους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά ψάχνει ο ΟΦΗ.

Το επόμενο αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος αναζητά ο ΟΦΗ.

Οι Γιάννης (Διευθυντής Ποδοσφαίρου) και Γιώργος Σαμαράς (β’ Αντιπρόεδρος), ως γνωστόν, αποτελούν από το κλαμπ από τις 11 Σεπτεμβρίου, όταν και υπέβαλλαν την παραίτησή τους.

Ο σύλλογος της Κρήτης θέλει να κλείσει την «τρύπα» που έχει δημιουργηθεί, προχωρώντας σε πρόσληψη ενός ανθρώπου, ο οποίος θα έχει είτε τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή ή κάποιον άλλο τίτλο.

Δεν πρόκειται να αναλάβει αυτόν τον τόλο ο Μηνάς Λυσάνδρου (Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ), ο οποίος ήταν πιο δραστήριος το τελευταίο διάστημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα (και πάντα σε άμεση συνεργασία με τον Νίκο Νιόπλια), λόγω των αναγκών που υπήρχαν μετά το φινάλε των Γιάννη και Γιώργου Σαμαρά. Ωστόσο, τα σενάρια που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα περί του αντιθέτου δεν έχουν βάση.

Έχουν γίνει διάφορες προτάσεις στον ΟΦΗ, υπάρχουν αρκετές σκέψεις, αλλά οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις προσεχώς. Δεν υπάρχει βιασύνη, αλλά είναι δεδομένο ότι αυτό θα προχωρήσει μέσα το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x