Stoiximan Super League

ΟΦΗ: «Ανεβαίνει» ο Σολίς

Μέρος της σημερινής προπόνησης του ΟΦΗ ακολούθησε ο Ναζαρένο Σολίς, ανεβάζοντας ρυθμούς ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τον Ναζαρένο Σολίς να συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης, ολοκληρώθηκε μια ακόμη ημέρα προετοιμασίας των παικτών του ΟΦΗ ενόψει του κυριακάτικου (21/2) εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αργεντινός επιθετικός ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος ενώ συνέχισε θεραπεία, όπως οι Πραξιτέλης Βούρος, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Αντίλ Ναμπί και Βαχίντ Σελίμοβιτς.

O Αντριάν Σαρδινέρο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ οι Βαγιέμπα Σακόρ και Ρικάρντο Βαζ έκαναν και σήμερα πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η προπόνηση των «ομιλητών» περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, τεχνικής και παιχνίδι κατοχής.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (18/2), στις 15:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x