Stoiximan Super League

Ο ΟΦΗ δεν χάνει, ο Αστέρας δεν κερδίζει!

Τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμες αγωνιστικές για τον ΟΦΗ, που έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος αγνοεί τη νίκη (και το γκολ) στο ξεκίνημα της Super League.

Κόλλησαν στην Κρήτη ο ΟΦΗ και ο Αστέρας Τρίπολης. Σε ένα ματς με καλό ρυθμό και τελικές, αλλά χωρίς γκολ, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και πήραν από έναν βαθμό.

Κάπως έτσι, ο ΟΦΗ παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι αήττητος αλλά και με τρεις ισοπαλίες, ενώ ο Αστέρας αγνοεί τη νίκη αλλά και το γκολ (2 ισοπαλίες, 1 ήττα).

Με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα παίζουν την ερχόμενη αγωνιστική οι Κρητικοί, ενώ οι Αρκάδες υποδέχονται τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη!

To ματς

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Αστέρας πίεζε αρκετά, είχε την κατοχή, με τον Κρέσπι στο 11’ να σουτάρει και την μπάλα να περνάει άουτ. Γενικότερα από κάποιο σημείο και μετά το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τον Σίτο στο 35’ να κάνει μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια, να περνάει τρεις παίκτες του ΟΦΗ, αλλά να μη βρίσκει κανέναν συμπαίκτη του να εκμεταλλευτεί το γύρισμά του. Στο 38’ οι γηπεδούχοι είχαν μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν, όταν ο Λάμπρου σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Παπαδόπουλος ήταν εκεί για να του πει «όχι». Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια και ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος ακριβώς όπως τελείωσαν το πρώτο ημίχρονο, με 0-0.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Νίκου Νιόπλια πίεζε αρκετά, ωστόσο δεν μπορούσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που είχε σε γκολ. Στο 52’ ο Νέιρα σούταρε με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Ο Σονί στο 74ο λεπτό έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να βρει δίχτυα, όταν δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά σχεδόν από τη μικρή περιοχή. Ο ίδιος παίκτης στο 81’ πέρασε τρεις παίκτες του ΟΦΗ, με την μπάλα τελικά να κοντράρει στο γύρισμά του και να περνάει άουτ. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τους Αρκάδες να πιέζουν αρκετά, ωστόσο να φεύγουν από την Κρήτη με το 0-0, χωρίς να έχουν κάποια νίκη στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα και τους γηπεδούχους να παραμένουν αήττητοι, μετρώντας 3 ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-3-3 παρέταξε τον ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας. Ο Επασί στην εστία, με τους Βούρο, Διαμαντή, Πασαλίδη, Γιαννούλη στην άμυνα. Γκαγιέγκος, Ντε Γκουζμάν, Νέιρα στα χαφ και τους Λάμπρου, Καμάου να πλαισιώνουν τον Ντουρμισάι στην επίθεση.

Το 4-2-3-1 επέλεξε από την πλευρά του για τον Αστέρα Τρίπολης ο Μίλαν Ράσταβατς. Ο Παπαδόπουλος τερματοφύλακας και οι Γκαρθία, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Τασουλής στην τετράδα της άμυνας. Βαλιέντε, Σανταφέ στον άξονα, έχοντας μπροστά τους τους Γκόμες, Ριέρα, Σίτο. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μπενίτο.

MVP: Ο Γκόμεζ του Αστέρα Τρίπολης έπαιξε ένα ποιοτικό παιχνίδι, δημιουργούσε ευκαιρίες για τους Αρκάδες και έτρεχε την μπάλα στο γήπεδο. Ήταν ίσως από τους καλύτερους παίκτες του ματς.

Σφυρίχτρα: Ο Ανδρέας Γκάμαρης δεν είχε κάποια δύσκολη φάση και δεν αντιμετώπισε γενικότερα κάποιο πρόβλημα στο παιχνίδι.




Το live της αναμέτρησης μέσα από το sportfm.gr


ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Διαμαντής, Πασαλίδης (61' Ουές), Βούρος, Γιαννούλης (77' Κοροβέσης) - Γκαγιέγκος, Νέιρα, Ντε Γκούζμαν (77' Σελίμοβιτς) - Λάμπρου (46' Καστάνιος), Καμάου (61' Φαν Ντούινεν), Ντουρμισάι

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Καστάνιο, Χριστόπουλος, Τασουλής - Βαλιέντε, Σανταφέ - Κρέσπι, Γκόμες (60' Καπίγια), Σίτο (46' Άλβαρες), Μπενίτο (60' Μπαράλες)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x