Stoiximan Super League

Φιλική νίκη του ΟΦΗ επί του Αστέρα και... πρόκριση!

Χάρη σε πέναλτι του Μπουζούκη, ο ΟΦΗ λύγισε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης και πέρασε στον μεγάλο τελικό του τουρνουά που διεξάγεται στον Βόλο για φιλανθρωπικό σκοπό.

Λύγισε τον Αστέρα και πήρε τη φιλική νίκη ο ΟΦΗ! Χάρη σε πέναλτι του Μπουζούκη στο πρώτο μέρος, οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 των Αρκάδων και πέρασαν στον μεγάλο τελικό του τουρνουά που διεξάγεται στον Βόλο για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στον μικρό τελικό ο Αστέρας Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να περιμένουν το αποτέλεσμα του Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα για να μάθουν τους αντιπάλους τους στα παιχνίδια που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τρίτη.

Το ματς

Δυνατά μπήκε στο φιλικό παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης. Μόλις στο 2’ ο Ριέρα είχε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Γκαρντάφσκι έστειλε την μπάλα ξυστά από την εστία. Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΟΦΗ ήρθε στο 7ο λεπτό, όταν το σουτ του Νέιρα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Μπερτόγλιο, Κρέσπι, αλλά και Καστάνιο απείλησαν στην συνέχεια, αλλά ο Μανδάς έκανε πολύ καλές επεμβάσεις και κράτησε καθαρή την εστία του. Οι Κρητικοί βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 18ο λεπτό όταν ο Καστάνιο ανέτρεψε τον Τοράλ και ο Μπουζούκης από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ.



Στο 44’ ο ΟΦΗ είχε μια τεράστια χαμένη ευκαιρία, όταν ο Παπαδόπουλος έκανε μια κακή απόκρουση με το κεφάλι, είχε βγει αρκετά έξω, ο Ντιουσέ πήγε να το εκμεταλλευτεί σκοράροντας από το κέντρο σε κενή εστία, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Αστέρας μπήκε στο δεύτερο μέρος με τον ίδιο ρυθμό και απειλούσε. Στο 49’ οι Αρκάδες κέρδισαν φάουλ, με τον Άλβαρες να εκτελεί, ο Καστάνιο να παίρνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα να σταματάει στο σώμα του Πασαλίδη.

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης: 1-0

Στο 52’ ο Παπαδόπουλος έκανε μια μεγάλη επέμβαση σε ωραία κεφαλιά του Νέιρα, που ήταν ένας από εκείνους που απειλούσαν την εστία του κίπερ του Αστέρα.

Στην συνέχεια του αγώνα ο ΟΦΗ πήρε μέτρα στο γήπεδο και άρχιζε να απειλεί. Μάλιστα ο Ντίκο έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του και απείλησε κιόλας, αλλά ο Παπαδόπουλος του είπε «όχι».

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τον ΟΦΗ να πηγαίνει στον μεγάλο τελικό του τουρνουά, περιμένοντας τα αποτελέσματα του Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα αντίστοιχα στον μικρό τελικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x