Stoiximan Super League

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης: Με την ψυχολογία στα ύψη οι Κρητικοί, επιστροφή στις νίκες οι Αρκάδες

Το πρώτο του «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνει ο ΟΦΗ, μετά την σπουδαία ισοπαλία με την ΑΕΚ, και ο Αστέρας Τρίπολης ψάχνει επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Με δυναμικό τρόπο ανοίγει η αυλαία της 3ης – εμβόλιμης – αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» τον Αστέρα Τρίπολης, με την ψυχολογία να είναι στα ύψη μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ την Κυριακή (18:15, Cosmote Sport 3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και Sport-fm.gr).

Ο Νίκος Νιόπλιας είναι πιθανό να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τον Ουές να παίρνει φανέλα βασικού και τον Ντουρμισάι να ξεκινάει στην επίθεση αντί του Καστάνιος. Δεν υπολογίζονται σε ακόμη ένα ματς οι Μαρινάκης, Στάικος, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης και Τοράλ.

Από την πλευρά του ο Αστέρας Τρίπολης ταξίδεψε στην Κρήτη μετά την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ, όμως κρατάει την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στους Θεσσαλονικείς. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ριέρα, Τιλίκα και Αλί Μπαμπά.

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΟΦΗ: Επασί, Ουές, Διαμαντής, Βούρος, Κοροβέσης, Ντε Γκούζμαν, Γκαγιέγκος, Νέιρα, Λάμπρου, Καμάου και Ντουρμισάι.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ατένθα, Άλβαρες, Σανταφέ, Βαλιέντε, Κρέσπι, Καπίγια, Σίτο και Μπαράλες.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Γκάμαρης (Αθηνών), με βοηθούς τους κ.κ. Πάτρα (Μακεδονίας), Σπυρόπουλο (Αν. Αττικής) και τέταρτο τον κ. Τζοβάρα (Φθιώτιδας). Στο VAR θα βρίσκονται οι κ.κ. Ευαγγέλου (Αθηνών) και Ψαρρής (Ζακύνθου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x