Stoiximan Super League

ΟΦΗ: Διάστρεμμα ο Νοικοκυράκης, «καθαρές» οι εξετάσεις του Τσιλιανίδη

Ο Νοικοκυράκης έχει διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι και δεν θα προλάβει το ματς του ΟΦΗ με τη Λαμία, ενώ ο Τσιλιανίδης θα κάνει θεραπεία τις επόμενες ημέρες.

Χωρίς τον Βαγγέλη Νοικοκυράκη, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στην ποδοκνημική του αριστερού ποδιού, ολοκληρώθηκε η προτελευταία προπόνηση του ΟΦΗ πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Λαμία.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισαν για μια ακόμα μέρα οι Βαχίντ Σελίμοβιτς, Αντίλ Ναμπί και Φελίπε Σόουζα, με τον Πασχάλη Στάικο να κάνει θεραπεία.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης υποβλήθηκε σε απεικονιστικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές και ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθεί τις επόμενες μέρες ατομικό πρόγραμμα.

Η σημερινή (6/5) προπόνηση των «ομιλητών» περιελάμβανε ασκήσεις ευκινησίας και τελειώματα φάσεων.

Στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής (7/5) θα γίνει η τελευταία προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Ακολούθως, θα ανακοινωθεί η αποστολή της κρητικής ομάδας που θα «πετάξει» το απόγευμα της ίδιας μέρας (7/5, 16:30) με προορισμό το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στη Λαμία για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής των play out.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x