Stoiximan Super League

ΟΦΗ: Δίωξη στον Νέιρα για βιαιοπραγία σε αξιωματούχο του ΠΑΟΚ-Κίνδυνος τριών αγωνιστικών!

Με ποινή τριών αγωνιστικών απειλείται ο Χουάν Νέιρα του ΟΦΗ, καθώς ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Με τρεις αγωνιστικές ποινής απειλείται ο Χουάν Νέιρα. Σε βάρος του μέσου του ΟΦΗ ασκήθηκε δίωξη από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για βιαιοπραγία σε αξιωματούχο του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Ο παίκτης κλήθηκε σε απολογία για το μεσημέρι της Πέμπτης από τον αθλητικό δικαστή της Super League και αν κριθεί... ένοχος, τότε η ποινή (που θα ανακοινωθεί λογικά αυθημερόν( θα εκτελεστεί άμεσα και θα του στερήσει τη συμμετοχή στους αγώνες με Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ο αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του NEIRA JUAN ANGEL, ποδοσφαιριστή του Ο.Φ.Η., διότι την 14-1-2023 στο πλαίσιο του αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΦΗ για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 2022-2023, προέβη σε βιαιοπραγία κατά αξιωματούχου ομάδας. Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 10§§1περ.γ,2περ.α,5περ.στ ii, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη, 19-1-2023 και ώρα 15:00 τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΟΦΗ Neira Juan Angel:

"Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 2346_2023/18-1-2023 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 19ης-1-2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 π.μ., συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο."

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x