Με μικρά παιχνίδια κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης και παιχνίδι μικρών σχέσεων ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (19/12) η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.
Ο Δημήτρης Σωτηρίου συνέχισε θεραπεία, με τον Φιορίν Ντυουρμισάι να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και τον Αμπντούλ Γουές να κάνει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.
Στην 21μελή αποστολή των ομιλητών για τον αυριανό αγώνα με την «Ένωση», συμπεριλήφθηκαν οι: Επασί, Βάτερμαν, Σηφάκης, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Στάικος, Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν, Γκαγιέγος, Καμάου, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Γιάννου, Σελίμοβιτς, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν και Bούρος.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






