Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (10/5, 19.15), για την 6η αγωνιστική των playoffs των θέσεων 5-8.
Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει πάλι στη διάθεσή του τους Ζανελάτο και Σενγκέλια, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Νέιρα και Μπρεσάν, καθώς και οι Σωτηρίου, Καλαφάτης, Ριέρα, Άλβαρεζ, Κουτεντάκης, Φανουράκης και Λαγουδάκης.
Η αποστολή: Χριστογεώργος, Ναούμοφ, Μαρινάκης, Γκονζάλεθ, Λέουις, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Σίλβα, Χριστόπουλος, Μπάκιτς, Καραχάλιος, Αποστολάκης, Ανδρούτσος, Χνάρης, Φούντας, Σενγκέλια, Ζανελάτο, Θεοδοσουλάκης, Γιουνγκ, Νους, Σαλσέδο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






