Stoiximan Super League

Με αυτούς πάει στους «Ζωσιμάδες» ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Καμάου, Ναμπί, Τοράλ, Μεγιάδο, Στάικο και Τσιλιανίδη να μένουν εκτός αποστολής.

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Κυριακής (26/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αυριανό (27/9) εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρόγραμμα των «ομιλητών» περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, άσκηση ταχυτήτων αντίδρασης, παιχνίδι μικρών σχέσεων και στατικές φάσεις.
Aποθεραπεία συνέχισε για μια ακόμη ημέρα ο Μπρους Καμάου, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Αντίλ Ναμπί.

Οι Τζον Τοράλ, Μιγκέλ Μεγιάδο, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης του ΟΦΗ, ενώ συνέχισαν παράλληλα τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης.

Στην 21μελή αποστολή της κρητικής ομάδας, η οποία θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα από το Ηράκλειο με προορισμό τα Γιάννενα, συμπεριλήφθηκαν οι: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Γουές, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Βούρος, Σελίμοβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Ντε Γκούζμαν, Νέιρα, Γκαγιέγκος, Ντουρμισάι, Γρίβας, Μαρινάκης, Καστάνιος, Λάμπρου, Πασαλίδης και Βαν Ντούινεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x