Stoiximan Super League

«Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από 'δω» στο Ηράκλειο, μάζεψε τους παίκτες ο Νταμπράουσκας!

Έντονες αποδοκιμασίες στο Ηράκλειο μετά την ήττα του ΟΦΗ από τον Ιωνικό, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να μαζεύει τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο και να τους μιλάει!

Καζάνι που βράζει παραμένει η κατάσταση στον ΟΦΗ!

Η ισοπαλία με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποδείχθηκε… παρένθεση, καθώς οι Κρητικοί επέστρεψαν στις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις και μάλιστα, στο «χειρότερο» παιχνίδι, τον «τελικό» με τον Ιωνικό στο «Θ. Βαρδινογιάννης», γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-0!

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, λοιπόν, οι οπαδοί των γηπεδούχων ξέσπασαν για την τραγική εικόνα της ομάδας τους, αποδοκιμάζοντας έντονα τους πάντες και φωνάζοντας μεταξύ άλλων προς τους παίκτες «βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από 'δω», ενώ χειροκρότησαν ιπποτικά τους Νικαιώτες για το τεράστιο «διπλό» και την πρώτη τους νίκη στη Super League.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι ο Λιθουανός τεχνικός της ομάδας, Βάλντας Νταμπράουσκας, μάζεψε τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο και τους μιλούσε έντονα. Δεν ξέρουμε για την ώρα αν τους εμψύχωνε ή τους τα… έχωνε, αλλά πιθανότατα συνέβη το πρώτο.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x