Stoiximan Super League

Σπανός: «Ψάχνουμε την επόμενη νίκη, ο Ιωνικός μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε εάν είναι σοβαρός»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού μετά το «διπλό» (0-2) του Ιωνικού επί του ΟΦΗ.

Στην επόμενη νίκη τους στρέφονται άμεσα στον Ιωνικό, όπως τόνισε ο Δημήτρης Σπανός μετά το «τρίποντο» (0-2) της ομάδας του επί του ΟΦΗ. Ο τεχνικός των Νικαιωτών στάθηκε στα στοιχεία που έφεραν το «τρίποντο» στους «κυανόλευκους», ενώ τόνισε ότι εάν εκείνοι είναι σοβαροί, μπορούν να νικήσουν τον οποιονδήποτε.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Σπανός μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για:

-το εάν ήταν μια νίκη ψυχολογίας για τον Ιωνικό: «Σίγουρα ήταν μια νίκη ψυχολογίας. Βλέπετε αργήσαμε να φτάσουμε σ' αυτήν, πέρασε σχεδόν ένας γύρος. Πραγματικά δεν περιμέναμε να γίνει έτσι, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Συνεχίζουμε και ψάχνουμε την επόμενη».

-το ποια στοιχεία έκαναν τη διαφορά σήμερα: «Νομίζω σήμερα εάν εξαιρέσουμε τα πρώτα 15-20 λεπτά, το πάθος, η ένταση και η όρεξη που είχαν (σ.σ. οι ποδοσφαιριστές του) για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

-το πόσο μπορεί να βοηθήσει αυτή η νίκη ενόψει των δύο τελευταίων -δύσκολων- αγώνων του πρώτου γύρου (με ΠΑΟΚ εντός και Αστέρα Τρίπολης εκτός): «Είναι μια ομάδα, η οποία δουλεύει καλά, τακτικά νομίζω η προσέγγισή της είναι πάντα σε καλό επίπεδο, νομίζω ότι μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο εάν είναι σοβαρή και προσπαθεί πάρα πολύ».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x