Stoiximan Super League

Καρέ τερμάτων για τον Νους, διέλυσε μόνος του τον Asteras AKTOR

Ο Τιάγκο Νους έγραψε ιστορία με τέσσερα γκολ απέναντι στον Asteras AKTOR, οδηγώντας τον ΟΦΗ σε θριαμβευτική νίκη και γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο των Κρητικών.

Αυτό που έκανε ο Τιάγκο Νους στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Asteras AKTOR δύσκολα περιγράφεται με λόγια. Ο Αργεντινός εξτρέμ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, πετυχαίνοντας καρέ τερμάτων και μετατρέποντας το ματς σε προσωπική του παράσταση.

Τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι, από έναν ποδοσφαιριστή που μέχρι πρότινος μετρούσε μόλις ένα τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα και συνολικά τρία σε ολόκληρη τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του Κυπέλλου.

Κι όμως, μέσα σε 90 λεπτά, ο Νους έκανε το αδιανόητο, οδηγώντας μόνος του τον ΟΦΗ στη νίκη και σκορπίζοντας ενθουσιασμό στην εξέδρα, που δεν σταμάτησε να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του.

Στο 80ό λεπτό, ο Χρήστος Κόντης τον απέσυρε από τον αγωνιστικό χώρο για να του δώσει κάποια λεπτά έξτρα ξεκούρασης ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, αλλά κυρίως για να του χαρίσει αυτό που άξιζε.

Ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος και τον αποθέωσε, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του για πέμπτη φορά στο ματς!







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x