Αυτό που έκανε ο Τιάγκο Νους στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Asteras AKTOR δύσκολα περιγράφεται με λόγια. Ο Αργεντινός εξτρέμ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, πετυχαίνοντας καρέ τερμάτων και μετατρέποντας το ματς σε προσωπική του παράσταση.
Τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι, από έναν ποδοσφαιριστή που μέχρι πρότινος μετρούσε μόλις ένα τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα και συνολικά τρία σε ολόκληρη τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του Κυπέλλου.
Κι όμως, μέσα σε 90 λεπτά, ο Νους έκανε το αδιανόητο, οδηγώντας μόνος του τον ΟΦΗ στη νίκη και σκορπίζοντας ενθουσιασμό στην εξέδρα, που δεν σταμάτησε να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του.
Στο 80ό λεπτό, ο Χρήστος Κόντης τον απέσυρε από τον αγωνιστικό χώρο για να του δώσει κάποια λεπτά έξτρα ξεκούρασης ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, αλλά κυρίως για να του χαρίσει αυτό που άξιζε.
Ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος και τον αποθέωσε, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του για πέμπτη φορά στο ματς!
Διαβάστε Επίσης
Αρνήθηκε την ήττα στο «Αρτέμιο Φράνκι» με Ενκούκου στο 90' η Μίλαν! Η αποκάλυψη του Γιαννούλη για την επιστροφή του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ: «Σύντομα…» Άρσεναλ των… στημένων, διέλυσε την Πόρτσμουθ με χατ-τρικ Μαρτινέλι και τρία γκολ από κόρνερ! Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Πήρε διπλό με άγχος και πλησίασε τη Φέγενορντ ο Άγιαξ!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






