Stoiximan Super League

ΟΦΗ-Λαμία: Σε διαφορετικό mood

Ο ΟΦΗ θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και η Λαμία να επιστρέψει στις επιτυχίες.

ΟΦΗ και Λαμία κοντράρονται απόψε στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (18:15, Cosmotesport2, bwinΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από διαφορετικά αποτελέσματα.

Οι Κρητικοί προέρχεται από τη νίκη με ανατροπή επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, η οποία ήταν η πρώτη τους στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ η Λαμία είδε τον Άρη να περνάει με 1-0 από την έδρα τους τη Δευτέρα. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 37’ λόγω της αποβολής του Ελευθεριάδη.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα συνεπώς θα απουσιάσει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Από πλευράς ΟΦΗ δεν θα αγωνιστούν ο τραυματίας Ουές, ο οποίος έχει υποστεί θλάση, αλλά και ο Ντε Γκουζμάν, ο οποίος δεν έχει ξεμπερδέψει από την ίωση που τον ταλαιπωρεί.

Η αποστολή του ΟΦΗ:
Epassy, Σωτηρίου, Σηφάκης, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Νεϊρά, Ναμπί, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Ντουρμισάι, Κοστάνιος, Βούρος, Γκαγιέγος, Καμάου, Σελίμοβιτς, Λυμπεράκης.

Η αποστολή της Λαμίας:
Γκαραβέλης Αθανάσιοw, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντζέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Μανουσάκης

Πιθανές ενδεκάδες
ΟΦΗ (4-3-3): Επασί- Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης, Κοροβέσης- Μεγιάδο, Νέιρα, Γκαγιέγος- Τοράλ, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν
Λαμία (4-2-3-1): Γκαραβέλης- Γκόλεμιτς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ- Νούνιες, Μπεχαράνο, Μανούσος, Τιρόνε, Ρόμανιτς- Καραμάνος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x