Stoiximan Super League

Βέλιτς:«Μας έλειψε η φρεσκάδα, καθοριστική η χαμένη ευκαιρία του Γιαννιώτα»

Στη μεγάλη ευκαιρία του Γιάννη Γιαννιώτα αλλά και στην έλλειψη φρεσκάδας απέδωσε ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάσμινκο Βέλιτς, την ήττα με σκορ 2-1 από τον ΟΦΗ.

Με δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς, ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάσμινκο Βέλιτς, υποστήριξε ότι η ομάδα του στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ χαρακτήρισε καθοριστική την χαμένη ευκαιρία του Γιάννη Γιαννιώτα. Παράλληλα ο Βόσνιος τεχνικός, τόνισε ότι η φρεσκάδα έλειψε από την ομάδα του μετά και τις αλλαγές του προπονητή του ΟΦΗ, που έφεραν και τη νίκη των Κρητικών με σκορ 2-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV:


«Σίγουρα ήταν καθοριστική η φάση με τον Γιαννιώτα, προηγηθήκαμε στο σκορ νωρίς και ελέγχαμε καλά το παιχνίδι για μεγάλο διάστημα, έχοντας ο ΟΦΗ μεν την πρωτοβουλία, χωρίς όμως να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ.

Ήταν καθοριστική η φάση, αν βάζαμε δεύτερο γκολ θα ήταν καλύτερα για μας. Ο ΟΦΗ έβαλε πολλούς επιθετικούς, γρήγορους, εκρηκτικούς και σε διάστημα 10 λεπτών χάθηκε το παιχνίδι που μέχρι τότε ελέγχαμε. Προσπαθήσαμε στο τέλος να πιέσουμε για ισοφάριση, αλλά μας έλειπε η φρεσκάδα και το να κρατήσουμε τη μπάλα και να εκμεταλλευτούμε το υπέρ μας σκορ. Συνεχίζουμε, θα ήταν καλό να καταφέρναμε κάτι καλό, δεν έγινε όμως. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και στον ΟΦΗ για τη νίκη. Θα ανασυγκροτηθούμε και θα εμφανιστούμε καλύτεροι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος».





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x