Stoiximan Super League

Ρουκέτα Σαλσέδο και μπροστά ο ΟΦΗ κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο Σαλσέδο με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Άνακερ και έβαλε τον ΟΦΗ μπροστά με 2-1 κόντρα στον Λεβαδειακό, με τους Κρητικούς να ολοκληρώνουν την ανατροπή πριν το ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ έφερε… τούμπα το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Έντι Σαλσέδο.

Το 2-1 ήρθε στο 37' με μια οβίδα του Ιταλού επιθετικού, ο οποίος συνέκλινε από τα αριστερά, βρήκε τον κατάλληλο χώρο έξω από τη μεγάλη περιοχή και εξαπέλυσε έναν «κεραυνό», με την μπάλα να αναπαύεται στην αριστερή γωνία του Άνακερ, που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Το «Γεντί Κουλέ» πήρε φωτιά και άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του Σαλσέδο, με τον ΟΦΗ να ολοκληρώνει την ανατροπή πριν την ανάπαυλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x