Stoiximan Super League

ΟΦΗ: Με Βάτερμαν και Νέιρα κόντρα στον Ατρόμητο

Στην αποστολή του ΟΦΗ για το φιλικό με τον Ατρόμητο βρίσκονται Βάτερμαν και Νέιρα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η αποστολή του ΟΦΗ για το φιλικό με τον Ατρόμητο.

Η ομάδα της Κρήτης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το «τεστ» στο Περιστέρι και ο Γιώργος Σίμος συμπεριέλαβε στην 22άδα τον Βάτερμαν, που αποκτήθηκε πρόσφατα, αλλά και τον Νέιρα που είναι πλέον έτοιμος.

Ο 42χρονος τεχνικός είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων και κατοχής σε μικρούς χώρους. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τελικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Η αποστολή: Σωτηρίου, Βάτερμαν, Διαμαντής, Βούρος, Σελίμοβιτς, Βαφέας, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Βάις, Σουρνακης, Σακόρ, Στάικος, Μιγγος, Νέιρα, Νοικοκυρακης, Ναμπί, Σαρδινέρο, Βαζ, Γρίβας, Γκαργκαλατζιδης, Φιγκεϊρέδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x