Stoiximan Super League

ΟΦΗ: Με δύο απουσίες στη Ριζούπολη

Δεν υπολογίζονται οι Μαρινάκης και Μεγιάδο που έχουν συμπληρώσει κάρτες για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Χωρίς νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη στη Ριζούπολη (17:15).

O Nίκος Νιόπλιας θα έχει διαθέσιμο τον Απόστολο Διαμαντή που αποθεραπεύτηκε, ενώ αντίθετα εκτός είναι οι Μαρινάκης και Μεγιάδο που έχουν συμπληρώσει κάρτες, όπως και ο Επασί που είναι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Πάντως οι Μαρινάκης και Μεγιάδο θα ακολουθήσουν την αποστολή, καθώς η ομάδα θα μεταβεί απευθείας από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ. Ο Πασχάλης Στάικος έκανε και σήμερα πρόγραμμα αποφόρτισης, με τον Αμπντούλ Βάις να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Λυμπεράκης, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν, Διαμαντής, Καμάου, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Ναμπί, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Βούρος, Ντουρμισάι, Γκαγέγκος, Τοράλ, Γρίβας, Σελίμοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x