Με τον Αμπντούλ Γουές να προπονείται κανονικά, ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (4/11) η προπόνηση, με την οποία συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Ο Φροίξος Γρίβας έκανε θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο, ενώ ο Αντίλ Ναμπι δεν προπονήθηκε, όπως και ο Νίκος Μαρινάκης, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο.
Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν για μια ακόμη ημέρα οι Πραξιτέλης Βούρος, Κώστας Γιαννούλης, Χουάν Νέιρα και Nαζαρένο Σολίς.
Παράλληλα, ο Αντριάν Σαρντινέρο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία και ο Φελίπε Σόουζα έκανε θεραπεία. Ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα οι Ρικάρντο Βαζ και Κοσμάς Τσιλιανίδης.
Η σημερινή προπόνηση των «ομιλητών» περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, ενδυνάμωσης, μεταβιβάσεων, τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι.
Η επόμενη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (5/11), στις 11 το πρωί.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






