Stoiximan Super League

Με Τσιλιανίδη και Ντε Γκούζμαν κόντρα στον Ιωνικό ο ΟΦΗ

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης επέστρεψε για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή του ΟΦΗ μετά την πολύμηνη απουσία του. Μέσα για το παιχνίδι με τον Ιωνικό και ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αυριανή (28/11, 15:00) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Νίκος Νιόπλιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τον Κοσμά Τσιλιανίδη, ο οποίος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή των Κρητικών, μετά την πολύμηνη απουσία του. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν.

Από την άλλη, εκτός έμεινε ο Γιαννούλης ο οποίος ταλαιπωρείται από λαρυγγίτιδα, ενώ ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι Νέιρα, Ουές, με τον Ντουρμισάι να συνεχίζει και εκείνος με τη σειρά του τη θεραπεία που ακολουθεί.

Αναλυτικά η αποστολή: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Ναμπί, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν, Γκαγιέγος, Καμάου, Τσιλιανίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιάννου, Στάικος, Πασαλίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x