Stoiximan Super League

ΟΦΗ: Μόλις μία ήττα στην Κρήτη από το «Big 5»!

Ο ΟΦΗ σε μία προβληματική σεζόν κατέγραψε τα καλύτερα εντός έδρας αποτελέσματα, ομάδας εκτός εξάδας, απέναντι στο «Big 5».

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και οι ομάδες μπαίνουν στην τελευταία στροφή της σεζόν. Στα playoffs θα κριθεί ο πρωταθλητής, αλλά και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ενώ στα playouts θα παρακολουθήσουμε τη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε μία ιδιαίτερη χρονιά, όπου περιλαμβάνει τρεις αλλαγές προπονητή, κακή αγωνιστική εικόνα και ένα πλασάρισμα στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Οι Κρητικοί τερμάτισαν στην ενδέκατη θέση του πρωταθλήματος, στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη και θα δώσουν μάχη για την παραμονή.

Στη φετινή προβληματική σεζόν, ωστόσο, ο ΟΦΗ κατέγραψε τα καλύτερα εντός έδρας αποτελέσματα απέναντι στις ομάδες του «Big 5», αποδεικνύοντας τη δύναμη, που αντλεί διαχρονικά από την έδρα του.

Υπό τις οδηγίες του Βάλντας Νταμπράουσκας επικράτησε επί του ΠΑΟΚ (1-0) και του Άρη (3-2), ενώ υποχρέωσε την ΑΕΚ στη μοναδική της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα (2-0). Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας η κρητική ομάδα ήρθε ισόπαλη με τον Παναθηναϊκό(2-2), έχοντας ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό (0-2) στις 30 Νοεμβρίου.

Τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν την καλύτερη εντός έδρας συγκομιδή, ομάδας εκτός του «Big 5», απέναντι στις ομάδες που διαχρονικά διεκδικούν τον τίτλο.

Ο ΟΦΗ, στα playouts, θα διεκδικήσει την παραμονή του στην πρώτη εθνική κατηγορία με τον Τραϊανό Δέλλα να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επτά δύσκολες αποστολές, ωστόσο και φέτος οι Κρητικοί απέδειξαν πως στην έδρα τους είναι πάντα μία υπολογίσιμη δύναμη.

Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x