Stoiximan Super League

Μπήκε ο Πασαλίδης, εν αναμονή των εξετάσεων του Διαμαντή στον ΟΦΗ

Με τον Πασαλίδη παρόντα ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ για το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλων Σμύρνης, ενώ εκτός έμειναν Βούρος, Μεγιάδο και Διαμαντής.

Με τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη να ξεπερνά την ίωση και να τίθεται στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, ολοκληρώθηκε η προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (7/12) στο Παγκρήτιο στάδιο, με την οποία άρχισε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (12/12) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η προπόνηση των «ομιλητών» περιελάμβανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, άσκηση τεχνικής με πάσες και κατοχή μπάλας.

Ο Κώστας Γιαννούλης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, όπως και οι Πραξιτέλης Βούρος και Μιγκέλ Μεγιάδο, λόγω χτυπημάτων που δέχθηκαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Απόστολος Διαμαντής δεν προπονήθηκε, αντιθέτως υποβλήθηκε σε εξετάσεις λόγω των ενοχλήσεων που αποκόμισε στον αριστερό προσαγωγό στο ματς με τους Πειραιώτες, με τα αποτελέσματα να αναμένονται σήμερα βράδυ ή το αργότερο αύριο πρωί.

Επίσης, αποφασίστηκε οι Φιορίν Ντουρμισάι και Χουάν Νέιρα να αρχίσουν ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, για να φτάσουν στο επίπεδο των συμπαικτών τους.

Τέλος, ο Αμπντούλ Γουές συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (8/12), στις 12:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x